Downloads

De route van de rondrit zal zowel als af te drukken papieren wegbeschrijving aangeboden worden, en als .gpx bestand dat je op je garmin toestel kan inladen, Ook werkt dit op je smartphone indien je het gratis programma osmand hierop geinstalleerd hebt.

Op deze Pagina vind je meer info over de (puzzel)rit die aansluitend aan het bezoek van het Abarthmuseum zal verreden worden, wel wil ik vragen om zelf het roadbook af te drukken of te downloaden! Dank bij voorbaat!! Er is de mogelijkheid om bij de eindstop (de Marnixhoeve) te eten (dit is vrijblijvend!!!), er is de keuze tussen:

 Ribbekes op zn malst ,a volonté 19.90€

Stoofvlees van de bomma 18.20€

kalfsfricassee van de bomma 18.90€

wel wil ik vragen om het "inschrijvingsformulier" onderaan deze pagina, hiervoor ten laatste bij het vertrek van de rondrit ingevuld terug te bezorgen, zodat we dit tijdig kunnen doorgeven aan de mensen van de Marnixhoeve, doordat zij met uitsluitend verse producten werken, hebben ze gevraagd om voor een grotere groep enkele uurtjes op voorhand dit door te geven!

klik op onderstaande knop om uw "papieren roadbook" te downloaden

klik hier of op onderstaande knop om het .gpx bestand te downloaden 

uitleg osmand+download


Omdat steeds meer mensen een smartphone bezitten en de voordelen ondervinden van het navigeren met gps, gaan we onze rit ook aanbieden voor op de gps, een zeer handig, gratis en veelzijdig programma hiervoor is Osmand , welke HIER te downloaden is ! Doordat dit programma prima met gpx bestanden overweg kan is dit een prima oplossing om uitgestippelde ritten op gps te rijden...later komt de uitleg voor het installeren van het programma, en tracks (de rondrit zelf) .en wat uitleg over het gebruik van het programma...

via DEZE LINK krijg je uitleg over de installatie van osmand en voor het istalleren van de gps tracks... Ook onderstaand filmpje zit boordevol nuttige info om de installatie tot een goed eind te brengen...

Inschrijvingsformulier avondeten in de Marnixhoeve

Waar de eindstop van onze rondrit gehouden wordt (rond +/- 17:00 , 17:30) is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een maaltijd.( dit is volledig vrijblijvend! ) 

Omdat we waarschijnlijk met een grotere groep gaan zijn is "al la carte" bestellen helaas niet mogelijk, Maar hebben ze voor ons wel deze drie mogelijkheden gegeven..

Ribbekes op zn malst, a volonté  19.90€

Stoofvlees van de Bomma             18.20€

Kalfsfricassee van de bomma       18.90€


Omdat men in deze zaak uitsluitend werkt met verse producten hebben ze ons gevraagd om tijdig onze bestellingen al door te geven, ook om dit vlot te kunnen laten doorgaan voor een grotere groep,  daarom wil ik vragen om onderstaand formulier  ingevuld aan ons te bezorgen voor het vertrek van de rondrit , als je graag een maaltijd nuttigt na de rit.


 Indien je enkel iets blijft drinken is dat uiteraard niet nodig